2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Barabás Téglakő

Mi a Téglakő?

Mindenkinek ismerősnek tűnik. Mégis, valami egészen más…

„Tégla”, mert úgy néz ki, mintha kisméretű tégla lenne. „Kő”, mert betonból készül, a legfontosabb alapanyaga a folyami kavics, és a zúzott kő.


Miért válassza a Téglakő elemet?

A Téglakő térkő és kerítés falazóelem legfőbb varázsa a hagyományos anyagokat és építésmódot felidéző, régies, patinás megjelenés, a barátságos, égetett agyagtéglát utánzó színezés. Szemet gyönyörködtető a változatossága: minden egyes darabja egyedivé válik egy antikolási folyamat során.

Ugyanakkor rendelkezik mindazokkal a fizikai tulajdonságokkal, amelyek a korszerű építőanyagokat jellemzik. Így rendkívül időjárásálló, bírja a fagyot és a meleget.

A használatból adódó mechanikai igénybevételeknek tökéletesen ellenáll, kopásállósága és terhelhetősége igen magas.

Ezért lett a Téglakő elem azoknak a magánembereknek a kedvenc építőanyaga, akik a kertjük szépítését nemcsak le akarják tudni, hanem igényesen szeretnék azt megoldani. A Téglakő sikeres, mert szerethetővé vált.

Amennyiben az Ön ízlésvilágához is közel áll az antikolt patinás hangulat, és nem szeretne irreálisan sokat költeni udvarának burkolására, kerítésének és kerti építményeinek megépítésére, akkor a Téglakő elemben biztosan megtalálja amit keres. Hisszük, hogy nem fog csalódni benne.

 

 

A Barabás térkövekről bővebben itt tájékozódhat.

Az aktuális akciós árainkat az árlisták menüpontban, vagy ide kattintva éri el.

Barabás térkövekről ajánlatot az info@grandacs.hu e-mail címen kérhet.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek