2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Méhviaszbalzsam


A biopin méhviaszbalzsam egy oldószermentes, színtelen viaszkészítmény beltéri felületek nemesítésére, ápolására.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin méhviaszbalzsam 0,5 L
Cikkszám: 3378
10200 Ft / L
Ár: 5.100 Ft / db db
Biopin méhviaszbalzsam 1 L
Cikkszám: 3379
8300 Ft / L
Ár: 8.300 Ft / db db

A biopin méhviaszbalzsam egy oldószermentes, színtelen viaszkészítmény beltéri felületek nemesítésére, ápolására. Növényi olajok és valódi méhviasz a fa karakterét kiemeli és hangsúlyozza; a kezelt felület víztaszító, antisztatikus és légzésaktív marad.

 

Felhasználási terület: kezeletlen vagy alapozott fa felületre beltérben; pl.: bútor (új vagy antik) beltéri ajtó, fajáték, lambéria, bútorok, beltéri ajtók, gyerekjátékok, stb. Sima bőrfelületek (cipő, táska) impregnálására is alkalmas.Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie; trópusi fánál és tölgyfánál próbakezelést kell végezni; 10 oC alatt ne használjuk; használat előtt jól fel kell keverni, vékonyan egyenletesen szálirányban ecsettel vagy ronggyal felhordani.Alapozás: magas minőség eléréséhez biopin alapozó olajjal kezeljük először. Majd finoman megcsiszoljuk és 1-2 réteg méhviaszbalzsamot viszünk fel. Száradás után kefével vagy ronggyal polírozzuk.
 


Szín: színtelen


Felújítás: vízfoltok ill. kisebb sérülések kiküszöbölésére, valamint kopott felületek felfrissítéséhez kevés balzsamot vékonyan ronggyal felvisszük majd száradás után polírozzuk.

 

Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Teak-olajFutárral szállítható termék

A biopin teak-olaj ápolja és védi a felületet. Növényi összetevőkből készül, kiemeli a fa erezetét és selyem matt víztaszító felületet képez.

Teak-olaj
Munkalap-keményolajFutárral szállítható termék

A biopin Munkalap-keményolaj egy légzésaktív és víztaszító alap- és befejező kezelésre alkalmas olaj erősen igénybevett beltéri fafelületek számára.

Munkalap-keményolaj
MéhviaszFutárral szállítható termék

Kitünően alkalmas olajozott, viaszolt, pácolt kezeletlen fák ápolására, nemesítésére

Méhviasz
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés, weboldal készítésLinkek