2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Stabila csuklós mérőrudak

Rendezés: Ár ABC

STABILA mércék – 1889 óta mértékadók a mérésben

Az Ulrich-testvérpár, Anton és Franz Ullrich, a 19. század végén szabadalmat kaptak a csuklós mércékhez használandó rugós csuklókra, és ezzel megalapozták a STABILA vállalat sikertörténetét. A STABILA mércék ma is számos tekintetben egyet jelentenek a legmagasabb minoségű méréssel.


Anyag és bevonat:
Nagyon fontos, hogy a csuklós mércék alapanyaga optimális szakítószilárdsággal rendelkezzen és rugalmas legyen. Fontos továbbá, hogy a bevonat a használat során ellenálljon a kedvezőtlen körülményeknek.


A mércére nyomott skála:
A csuklós mérce legfontosabb összetevője a méretskála, ezért fontos, hogy jól olvasható legyen, és egyértelműen különbséget tegyen az egyes és tízes jegyek között.


Csukló:
A STABILA túlnyomórészt nagy szilárdságú rugóacélból készült csuklókat használ, amelyek pontos bekattanást és tartós rugózást biztosítnak. A különleges konstrukciónak köszönhetően a csuklók könnyen mozognak, élettartamuk pedig hosszú.

 

A STABILA mércék megfelelnek az új, egész Európára érvényes, a mérőműszerekről szóló irányelvnek. CE-megfelelőségi jelöléssel és meteorológiai jelöléssel, valamint EK típusvizsgálati tanúsítvánnyal.

Stabila Fa-csuklós mérőrudak 600 sorozatFutárral szállítható termék

A nagyon kemény csuklólemezek alá acélrugót építettek be. A szegecsek megerősítve, a tagok 3,3 mm vastagok és felülmúlhatatlan az időjárási ellenállás és a kopásvédelem vonatkozásában.

Stabila Fa-csuklós mérőrudak 600 sorozat
Stabila Fa-csuklós mérőrudak 600 N-S sorozatFutárral szállítható termék

Az összehajtható mérőléc feltalálójának elegáns, karcsú összehajtható mérőlécei. 2,5 mm vastag, jó minőségű gyertyánfa lécekkel. Fedett szegecsekkel és edzett acélrugókkal.

Stabila Fa-csuklós mérőrudak 600 N-S sorozat
Stabila Műanyag csuklós mérőrudak 1100 sorozatFutárral szállítható termék

Mérőpálca üvegszálerősítésű műanyagból

Stabila Műanyag csuklós mérőrudak 1100 sorozat
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek